Одбери јазик
hrvatski
Македонски
English
Ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА Резервации Локација Контакт

- Македонска Куќа - Скопје
Ул. "Митрополит Теодосиј Гологанов" б.б.
- Mакедонска Куќа - Прилеп
Ул. "Јошка Јорданоски" бр.4
- Mакедонска Куќа - Охрид
Населба Св. Стефан (Долно Коњско)

Резервации:

Тел: (Скопје)+389 2 3296 415
Тел: (Прилеп)+389 48 433 419
Тел: (Охрид, Св.Стефан) +389 46 277 270
Моб: +389 70 208 519

Работно време 08 - 24

contact@makedonskakuka.com


  Македонска Куќа :: Резервации


Полињата означени со * се задолжителни

Дата и време на резервација

* Вашето име
Број на лица
* E-mail

* Контакт телефон

      пример: 079 200 100
Коментар
 

Плаќање со кредитни картички!