Одбери јазик
hrvatski
Македонски
English
Ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА Резервации Локација Контакт

- Македонска Куќа - Скопје
Ул. "Митрополит Теодосиј Гологанов" б.б.
- Mакедонска Куќа - Прилеп
Ул. "Јошка Јорданоски" бр.4

Резервации:

Тел: (Скопје)+389 2 3296 415
Тел: (Прилеп)+389 48 433 419


Работно време 08 - 24

contact@makedonskakuka.com


  Контакт информации


  Македонска Куќа - Скопје
Ул. "Митрополит Теодосиј Гологанов" б.б.
  Македонска Куќа - Прилеп
Ул. "Јоске Јордановски" бр.4

  Резервации:

Тел: (Скопје)+389 2 3296 415
Тел: (Прилеп)+389 48 433 419


* Име :
* E-маил :
* Порака :  
.: Македонска Куќа : Прилеп

Националниот ресторан “Македонска Куќа” во Прилеп е повеќе пати прогласуван за најдобар национален ресторан во Македонија. Со капацитет од 700 седишта претставува гурманска дестинација и туристичка атракција која со години ги обединува и македонците и светот во срцето на Македонија.
.: Македонска Куќа : Скопје

Новоотворениот национален ресторан “Македонска Куќа” во Скопје нуди комфорт за 350 гости. Обиколен со сопствен паркинг во зелената површина наспроти поранешната фабрика Алумина, ресторанот плени со својата убавина и душа.
Плаќање со кредитни картички!